Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Biografia Claudia Costa del Río

Va néixer a Palma el 1989.

Actualment està realitzant el grau en Ciències Polítiques i de l'Administració a la Universitat de Granada. Durant els anys que hi va ser va estar implicada en l'associacionisme i la representació estudiantil als òrgans de la Universitat i va exercir com a coordinadora jurídica de la Delegació General d'Estudiants.

Des de 2016 ha treballat en consultoria elaborant projectes d'impacte mediambiental i els processos participatius de la EDUSI, així com en auditories de programes cofinançats per la Unió Europea.

Declaració d'Activitats
Declaració de Béns

Data darrera modificació:10 d'octubre de 2019

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Palma, Ciutat Amiga de la Infància Serveis atenció violència de gènere Perfil del contractant Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Factura electrònica Targeta Ciutadana Projectes cofinançats per Fons Europeus Queixes i suggeriments tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis Defensora ciutadania

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226