Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Biografia Maria Antònia Comas Serra

És tècnica superior en Dietètica i Nutrició, diplomada en Infermeria per la UIB i màster en Sostenibilitat a través de la Gestió Innovadora dels Recursos i en Gestió Sanitària per a Infermeria: gestió de malalties cròniques, especialista universitària en Atenció Primerenca, experta universitària en Programes de suport a las famílies en la primera infància en los àmbits socioeducatius i sanitaris, en Educació per a la Salut en la Infància i la Adolescència, en Nutrició i Alimentació Infantil, en Nutrició i Alimentació aplicada a l'esport i en Atenció geriàtrica i Gerontologia.

En l'àmbit professional és infermera d'atenció primària i ha treballat a centres de salut de Palma, Esporles i Alcúdia. També ha treballat com a professora associada a la UIB i docent a d'altres àmbits.

Durant la legislatura 2015-2019 ha estat directora general de Sanitat i Consum.

Declaració d'Activitats
Declaració de Béns

Data darrera modificació:10 d'octubre de 2019

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Palma, Ciutat Amiga de la Infància Serveis atenció violència de gènere Perfil del contractant Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Factura electrònica Targeta Ciutadana Projectes cofinançats per Fons Europeus Queixes i suggeriments tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis Defensora ciutadania

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226