Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Biografia Susana Rincón Otero

Va néixer a Palma el 1980.

És llicenciada en Economia i en Administració i Direcció d'Empreses, MBA (master Business Administration, màster universitari en Direcció Financera i Comptable de l'Empresa - especialitat Financera, executive master en Innovació 2013 i màster universitari en Comptabilitat.

Ha desenvolupat la seva carrera professional com a directora financera a l'àmbit privat, assessora fiscal i comptable a diverses assessories i tècnica superior al Departament de Creació d'Empreses de Base Tecnològica de la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears. Ex-tresorera de l'Associació Balear d'Empreses de Biotecnologia.

Gerent de PalmaActiva des de setembre de 2016.

Data darrera modificació:12 d'agost de 2019

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Perfil del contractant Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Defensora ciutadania Tauler d'edictes i anuncis

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226