Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Biografia Miguel Ángel Capó Navarro

Va néixer a Palma el 1971.

És diplomat en Ciències Empresarials i llicenciat en Filosofia i Lletres amb premi extraordinari de carrera. Ha fet diverses estades de formació i investigació a la Universitat de Barcelona, a la de Sheffield (Regne Unit) i a Harvard (Estats Units).

La seva trajectòria laboral i professional s'ha centrat als àmbits turístic, bancari i d'administració pública, al Consell Insular de Mallorca.

Té experiència en coordinació d'equips de treball.

És un gran aficionat al ciclisme i als esports a l'aire lliure.

Declaració d'Activitats
Declaració de Béns

Data darrera modificació:10 d'octubre de 2019

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Palma, Ciutat Amiga de la Infància Serveis atenció violència de gènere Perfil del contractant Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Factura electrònica Targeta Ciutadana Projectes cofinançats per Fons Europeus Queixes i suggeriments tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis Defensora ciutadania

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226