Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Biografia Ana María Núñez Morcillo

Va néixer a Palma el 1976 i és veïna del barri del Camp Redó.

És llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), amb especialització posterior en producció audiovisual. El seu interès pels idiomes l'ha conduïda a aprendre anglès, italià i alemany. A més, ha ampliat la seva formació en gestió de xarxes socials i webs.

Amb més de 20 anys d'experiència en comunicació a diferents àmbits (gabinets de premsa, diaris, revistes, ràdio, televisió...), empreses públiques (IB3, Som Ràdio), privades (Diari de Balears, Tresques Comunicació) i també a l'estranger (Gruppo Alcuni, Itàlia), s'incorporà el 2017 com a cap al Gabinet de Presidència del Parlament de les Illes Balears, càrrec que ha exercit fins al final de la novena legislatura.

Declaració d'Activitats
Declaració de Béns

Data darrera modificació:10 d'octubre de 2019

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Palma, Ciutat Amiga de la Infància Serveis atenció violència de gènere Perfil del contractant Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Factura electrònica Targeta Ciutadana Projectes cofinançats per Fons Europeus Queixes i suggeriments tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis Defensora ciutadania

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226