Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Biografia Alberto Rosauro Vivancos

Va néixer a Palma el 1991.

Graduat en Dret per la Universitat de les Illes Balears.

Durant la seva etapa acadèmica ha col·laborat en tasques d'investigació, lligades a facultats i escoles al departament de dret internacional públic. Activista en matèria d'habitatge, ha participat com a voluntari en assessoria jurídica d'una ONG.

Ha treballat 5 anys en una empresa de telecomunicacions com a mànager de sucursal, on ha realitzat tasques d'organització integral del punt de distribució i gestió d'equips.

Amant del cinema i amb formació musical, la seva gran passió des dels vuit anys són les arts escèniques.

Declaració d'Activitats
Declaració de Béns

Data darrera modificació:10 d'octubre de 2019

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Palma, Ciutat Amiga de la Infància Serveis atenció violència de gènere Perfil del contractant Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Factura electrònica Targeta Ciutadana Projectes cofinançats per Fons Europeus Queixes i suggeriments tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis Defensora ciutadania

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226