Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inicio

Palma, Ciutat Amiga de la Infància

L'Ajuntament de Palma treballa per a obrir nous espais de participació, reflexió i construcció de la ciutat del present i del futur. Una ciutat més oberta, més viva, més sostenible, més innovadora. És per això que creim que els infants, nins i nines d'aquesta ciutat han de tenir una veu que sigui escoltada i tinguda en compte.

Perquè una ciutat pensada per i per als infants és una ciutat millor per a tothom..

És amb aquest objectiu que l'Ajuntament opta a la candidatura de Ciutat Amiga de la Infància (CAI), un reconeixement d'UNICEF que promou el disseny de polítiques públiques eficaces que es basin en la Convenció sobre els drets dels nins i nines, la promoció de la participació infantil i adolescent i l'impuls d'aliances entre tots els actors relacionats amb la infància a nivell municipal.

A continuació pots consultar tota la informació relacionada:

CAI - Icona_01Què és el Consell de la Infància?

CAI - Icona_02Hi vols participar?

CAI - Icona_03Vídeos de les sessions

CAI - Icona_04Galeria d'imatges

CAI - Icona_05Visites del batle a escoles

CAI - Icona_01Fes-te #dretfensor #dretfensora

CAI - Icona_02Altres notícies

Descarga de archivos

Fecha última modificación:5 de Diciembre de 2019

¿Te ha sido útil esta página?
Sede Electrónica
Certificado de residencia para viajes Portal de Transparencia Solicitud Cita previa el Alcalde Palma, Ciutat Amiga de la Infància Servicios atención violencia de género Perfil del contratante Accesibilidad Oficinas de Atención a la Ciudadanía - 010 Factura electrónica Tarjeta Ciudadana Proyectos cofinanciados por Fondos Europeos Quejas y sugerencias tufaspalma.catEste enlace se abrirá en una ventana nueva No disponemos de la información que busca? Puede ejercer su derecho de acceso, haciendo una ... Este enlace se abrirá en una ventana nueva Oferta pública de trabajo Tablón de edictos y anuncios Defensor ciudadanía

© Ajuntament de Palma Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Teléfono: 971225900 - 630308226