Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Premis Ciutat de Palma 2017

L'objecte d'aquestes bases és la regulació de les següents convocatòries, d'acord amb el Pla estratègic de subvencions 2016-2019 de l'Àrea de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística de l'Ajuntament de Palma:

  • Premis Ciutat de Palma Llorenç Villalonga de Novel·la i Joan Alcover de Poesia, en llengua catalana, amb la finalitat de donar suport a la creació literària, estimular-la, i reconèixer la tasca dels escriptors.
  • Premi Ciutat de Palma d'Investigació, destinat a promoure el desenvolupament de projectes d'investigació dins els àmbits de les humanitats i les ciències socials i/o la cultura popular i tradicional que han d'estar vinculats, per la seva temàtica, a la ciutat de Palma.
  • Premi Ciutat de Palma Antoni Gelabert d'Arts Visuals, amb la finalitat de donar suport a la creació artística contemporània, contribuir al dinamisme del sector de les arts visuals i reconèixer la tasca desenvolupada pels artistes.
  • Premi Ciutat de Palma de Còmic, amb la finalitat de donar suport al sector del còmic i reconèixer la tasca dels creadors.
  • Premi Ciutat de Palma Bonet de Sant Pere de Música, per a guardonar enregistraments musicals realitzats a les Illes Balears o que hi estiguin relacionats.
  • Premi Ciutat de Palma d'Arts Escèniques, amb la finalitat d'estimular la producció escènica de qualitat, contribuir a la seva difusió i ampliar-ne el públic.
  • Premi Ciutat de Palma d'Audiovisuals, amb la finalitat d'estimular la producció de continguts audiovisuals de qualitat, contribuir a la seva difusió i ampliar-ne el públic.
Descàrrega d'arxius

Data darrera modificació:23 d'agost de 2017

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus Perfil del contractant tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una petició a l'Ajuntament perquè us la faci arribar. Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226