Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Instagram Facebook

Inici -> Àrees -> Justícia Social, Feminisme i LGTBI -> Igualtat

Pla d'igualtat de gènere

Un pla d'igualtat és una eina estratègica que conté un conjunt ordenat de mesures amb la finalitat d'assolir la igualtat real entre dones i homes, eliminant estereotips, actituds o obstacles que dificulten el ple desenvolupament de les dones. La posada en marxa d'un pla d'igualtat es desenvolupa en diferents fases de feina.


Pla d'igualtat de gènere (2017- 2021)

La realització d'una diagnosi és la primera passa, que ens permet conèixer quin n'és el punt de partida: la situació de dones i homes de Palma. La diagnosi ens permet visibilitzar i conèixer les desigualtats de gènere existents als diversos àmbits de la vida quotidiana de dones i homes a Palma, informació imprescindible per a definir els continguts del Pla.

En la fase d'elaboració i definició del Pla d'igualtat de gènere, i a partir dels resultats de la diagnosi, s'han establert els àmbits prioritaris d'actuació, com també els objectius i les accions que s'han de desenvolupar en el període d'execució del Pla.

Tant en l'elaboració de la diagnosi com en la definició dels continguts, s'ha comptat amb la participació de les diferents àrees de l'Ajuntament de Palma, el Consell de Dones, i d'altres entitats i associacions. Per altra banda, s'ha realitzat un procés participatiu obert a la ciutadania a través del web https://tufas.palma.cat, en què les persones interessades han pogut oferir-hi les seves aportacions a través de diverses qüestions plantejades.

Descàrrega d'arxius

Data darrera modificació:13 de setembre de 2018

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226