Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici -> Àrees -> Justícia Social, Feminisme i LGTBI -> Igualtat

Dies commemoratius

8 de Març: Dia de les Dones

Amb motiu del 8 de març, Dia de les Dones, l'Ajuntament de Palma fa al mes de març un mes sencer de commemoració i reivindicació de la necessitat d'avançar en drets i oportunitats per a les dones. Es confecciona un programa d'activitats amb la participació de diverses àrees de l'Ajuntament i de moltes entitats amb l'objectiu d'arribar al màxim de població possible; activitats lúdiques, culturals, esportives, debats i xerrades, tallers,... i per a tots els públics.

Si la vostra entitat té previst organitzar alguna activitat entorn del Dia Internacional de la Dona, envieu un email a igualtatjoventutdretscivics@palma.cat i podrem fer difusió a la nostra programació de les activitats que duem a terme durant el mes de març. Data límit 5 de febrer.

25 de Novembre: Dia Internacional contra la Violència cap a les Dones

El 25 de novembre és el Dia Internacional contra la Violència cap a les Dones, i entorn d'aquesta data l'Ajuntament de Palma i diverses institucions públiques i privades, realitzen una sèrie d'actes per expressar el rebuig a aquest greu problema i el suport a les persones que ho sofreixen.

Si la vostra entitat té previst organitzar alguna activitat entorn del Dia Internacional contra la Violència cap a les Dones, envieu un email a igualtatjoventutdretscivics@palma.cat i podrem fer difusió a la nostra programació de les activitats que duem a terme durant el mes de novembre. Data límit 20 d'octubre.

28 de Juny: Dia de l'Orgull LGTBI

Dia commemoratiu per a visibilitzar els drets del col·lectiu de lesbianes, gais, trans, bisexuals i intersexuals.

15 d'Octubre: Dia de les Dones Escriptores

LaRegiduria d'Igualtat, Joventut i Drets Cívics promou la commemoració del Dia deles Dones Escriptores. Aquesta iniciativa va néixerl'any 2016 per tal de difondre les obres culturals de les escriptores al passati al present, ja que durant la història aquestes han estat invisibilitzades.

Data darrera modificació:28 de juny de 2019

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226