Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Instagram Facebook

Inici -> Àrees -> Justícia Social, Feminisme i LGTBI -> Igualtat

Dies commemoratius

 8 de Març: Dia de les Dones

Amb motiu del 8 de març, Dia de les Dones, l'Ajuntament de Palma fa al mes de març un mes sencer de commemoració i reivindicació de la necessitat d'avançar en drets i oportunitats per a les dones. Es confecciona un programa d'activitats amb la participació de diverses àrees de l'Ajuntament i de moltes entitats amb l'objectiu d'arribar al màxim de població possible; activitats lúdiques, culturals, esportives, debats i xerrades, tallers,... i per a tots els públics.

Si la vostra entitat té previst organitzar alguna activitat entorn del Dia Internacional de la Dona, envieu un email a justiciasocial@palma.cat i podrem fer difusió a la nostra programació de les activitats que duem a terme durant el mes de març. Data límit 5 de febrer.

25 de Novembre: Dia Internacional contra la Violència cap a les Dones

El 25 de novembre és el Dia Internacional contra la Violència cap a les Dones, i entorn d'aquesta data l'Ajuntament de Palma i diverses institucions públiques i privades, realitzen una sèrie d'actes per expressar el rebuig a aquest greu problema i el suport a les persones que ho sofreixen.

Si la vostra entitat té previst organitzar alguna activitat entorn del Dia Internacional contra la Violència cap a les Dones, envieu un email a justiciasocial@palma.cat i podrem fer difusió a la nostra programació de les activitats que duem a terme durant el mes de novembre. Data límit 20 d'octubre.

28 de Juny: Dia de l'Orgull LGTBI

Dia commemoratiu per a visibilitzar els drets del col·lectiu de lesbianes, gais, trans, bisexuals i intersexuals.

15 d'Octubre: Dia de les Dones Escriptores

L'Àrea de Justícia Social, Feminisme i LGTBI promou la commemoració del Dia de les Dones Escriptores. Aquesta iniciativa va néixer l'any 2016 per tal de difondre les obres culturals de les escriptores al passat i al present, ja que durant la història aquestes han estat invisibilitzades.

26 d'abril: Dia Internacional de les Visibilitats Lèsbiques

Dia commemoratiu amb l'objectiu de visibilitzar les realitats d'un col·lectiu que pateix una doble discriminació, pel fet de ser dones i per la seva orientació sexual. Es realitzen un seguit d'activitats per assolir la igualtat real a la societat i prevenir la discrminació i la lesbofòbia.

Octubre Trans: Dia Internacional per la Despatologització Trans

L'any 2012 es va crear l'STP, campanya internacional "Stop Trans Pathologization", iniciativa que treballa per la despatologització trans.

Data darrera modificació:18 d'octubre de 2021

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226