Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Instagram Facebook

Inici -> Àrees -> Justícia Social, Feminisme i LGTBI -> Igualtat

Tallers de prevenció i sensibilització en igualtat

Des de l'Àrea de Justícia Social, Feminisme i LGTBI es desnvolupa una tasca de sensibilització en igualtat i prevenció de la violència masclista.

Els tallers d' informació i sensibilització amb finalitat preventiva en l'àmbit de la igualtat i contra les violències masclistes són una eina per a capacitar les persones en risc o aquelles que volen assolir majors competències en la detecció i l'actuació davant aquest problema social, fent-los entendre el funcionament dels mecanismes perpetuadors del masclisme en les seves diverses formes, perquè prenguin consciència de les possibles respostes i assumeixin un discurs i una praxi efectiva, adaptada a cada situació.

Les inscripcions s'han de realitzar a través del web http://www.palmaeduca.cat

Al mateix web hi trobareu informació d'altres tallers sobre temàtiques específiques vinculades a la igualtat o la violència de gènere, com el Circuït violència de gènere a la Policia Local de Palma.

Totes les activitats presentades són gratuïtes, només cal disposar d'un codi d'accés. Si no en disposau o l'heu oblidat, telefonau al 971 449 406 o enviau un correu electrònic a educacio@palma.cat.

Els continguts i la durada es podran adaptar a les característiques del grup.

Per a més informació contactau amb la Secció d'Igualtat de l'Àrea de Justícia Social, Feminisme i LGTBI, carrer Ferreria, 10, 3r., tel. 971228757, o als contactes que apareixen a cada una de les fitxes dels tallers.

Enllaços addicionals

Web: Tallers d'igualtat

Descàrrega d'arxius

Data darrera modificació:24 de setembre de 2019

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226