Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici -> Àrees -> Igualtat, Joventut i Drets Cívics -> Igualtat

NO I PUNT! Palma lliure d'agressions sexistes

La Regidoria d'Igualtat, Joventut i Drets Cívics va posar en marxa el 2016 la campanya de comunicació "No i punt! De festa, Palma lliure d'agressions sexistes", amb l'objectiu que tothom pugui gaudir de les festes i de l'espai públic en llibertat.

Aquesta campanya ha estat present als carrers de Palma i, mitjançant punts d'informació, a les principals festes, revetles i esdeveniments que tenen lloc durant l'estiu, les festes de Nadal i les de Sant Sebastià. La revetla de Sant Joan al parc de la Mar marca l'inici d'aquesta nova campanya, que tindrà lloc entre els mesos de juny i setembre del 2017, amb la novetat que enguany s'hi incorpora un Protocol d'agressions sexistes i sexuals en contextos d'oci.

"No i punt!" no es redueix a una campanya de comunicació i sensibilització, sinó que durant l'any es realitzen altres actuacions com els tallers formatius "Prevenció d'agressions sexistes i sexuals: sexualitat sana i relacions sexuals igualitàries" a través del web www.palmaeduca.cat o els tallers d'autodefensa feminista.

Data darrera modificació:5 de juliol de 2017


© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226