Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Instagram Facebook

Inici

NO I PUNT! Palma lliure d'agressions sexistes

L'Àrea de Justícia Social, Feminisme i LGTBI va posar en marxa el 2016 la campanya de comunicació "No i punt! De festa, Palma lliure d'agressions sexistes", amb l'objectiu que tothom pugui gaudir de les festes i de l'espai públic en llibertat.

Aquesta campanya ha estat present als carrers de Palma i, mitjançant punts d'informació, a les principals festes, revetles i esdeveniments que tenen lloc durant l'estiu, les festes de Nadal i les de Sant Sebastià.

"No i punt!" no es redueix a una campanya de comunicació i sensibilització, sinó que durant l'any es realitzen altres actuacions com els tallers formatius "Prevenció d'agressions sexistes i sexuals: sexualitat sana i relacions sexuals igualitàries" a través del web www.palmaeduca.cat o els tallers d'autodefensa feminista.

El juny de 2017 incorporàrem al projecte un Protocol d'agressions sexistes i sexuals en contextos d'oci i el 2018 un recull de propostes per organitzar unes festes No i Punt! i una campanya audiovisual.

El 2019 s'hi afegeix l'exposició No i punt!: Recull de testimonis sobre les violències sexuals, mostra itinerant per a centres educatius, entitats i serveis.

Perseguir el No i punt! a les xarxes socials:  Facebook (No i punt Palma) i Instagram (@Noipunt)

Aquests serveis s'han finançat parcialment amb fons del Pacte d'Estat contra la violència de gènere, atorgats pel Ministeri d'Igualtat

Galeria multimedia

Imatges

Imatge No i punt! A3 PE Imatge No i punt! Flyer Digital PE Imatge OPI No i punt! de festa

Data darrera modificació:8 de juny de 2020

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226