Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Instagram Facebook

Inici

Agricultura

Les terres agràries del terme de Palma, foren base de la nostra alimentació i dels nostres paisatges, són cada cop més escasses. Els models agraris intensius reemplacen una agricultura pagesa de qualitat amb la consegüent degradació del paisatge, del sòl i dels recursos naturals.

Així les terres agrícoles del terme de Palma estan amenaçades, a causa del progressiu abandonament de la pagesia tradicional, de l'empobriment de la diversitat rural i de l'especulació urbanística i la proliferació d'infraestructures.

Per altra banda constitueixen un bé comú de difícil accés, a causa de la falta de regulació del preu del terra, l'elevada inversió inicial necessària, manca de reconeixement de l'activitat agrària, la intensificació de l'activitat agrària, els recels de la propietat a llogar les seves terres, la manca de formació més enllà de la reglada, la falta d'experiència i de cultura agrària per part de la gent jove i de la població en general, etc. aconseguir revertir la degradació de l'entorn rural de Palma promocionant els usos agrícoles i el seu entorn natural és una inversió de futur que contribueix a la millora de la qualitat de vida de tots els ciutadans.

Banc de Terres

Data darrera modificació:20 de setembre de 2017

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226