Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Biografia Francisco Ducrós

Foto Francisco Ducrós

Va néixer a Palma el 1985.

Llicenciat en Dret per la Universitat de les Illes Balears (2008). Màster executive en Dret Empresarial per la Fundación de Estudios Garrigues.

Ha exercit l'advocacia fins a l'any 2015, principalment en matèries relacionades amb el dret administratiu, contractació pública i dret esportiu.

Durant l'anterior mandat, a l'Ajuntament de Palma, va ser coordinador general de l'Àrea de Turisme, Comerç i Treball i gerent del Palau de Congressos de Palma.

Data darrera modificació:8 d'agost de 2019

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Palma, Ciutat Amiga de la Infància Serveis atenció violència de gènere Perfil del contractant Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Factura electrònica Targeta Ciutadana Projectes cofinançats per Fons Europeus Queixes i suggeriments tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis Defensora ciutadania

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226