Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

B.2.28. Es preveu al web un espai reservat a les diferents associacions de veïns del municipi i s'hi publica una relació dels temes o preguntes formulades per les dites associacions (esquema 2015)

A la web municipal, a Participació Ciutadana les associacions de veïns disposen d'un espai propi. Al Reglament Orgànic de Participació Ciutadana es recullen els canals de participació, formulació de preguntes i exposició de temes l'Ajuntament.

Es poden consultar els temes i preguntes de les Associacions a les actes del Plens municipals, les actes de les Juntes municipals de Districte i al resum de peticions a continuació:


Resum de peticions 2014 (primer, segon i tercer trimestre)

Peticions 2015

Data darrera modificació:2 d'agost de 2016

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Palma, Ciutat Amiga de la Infància Serveis atenció violència de gènere Perfil del contractant Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Factura electrònica Targeta Ciutadana Projectes cofinançats per Fons Europeus Queixes i suggeriments tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis Defensora ciutadania

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226