Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Biografia Neus Truyol Caimari

Foto Neus Truyol

Va néixer a Palma l'any 1978 i va passar la infantesa a Son Sardina.

És llicenciada en Sociologia a Barcelona, on es va implicar en col·lectius i moviments socials de l'esquerra radical, alimentant un esperit crític i reivindicatiu, entre cases okupades i assemblees, un esperit que no ha perdut, preocupada per les coses que passen i cercant iniciatives comunitàries i emancipadores per a construir alternatives al model capitalista. També ha viscut a Madrid.
El 2007 va tornar a Mallorca i viu al Puig de Sant Pere, on va néixer el seu pare. Ha estat membre d'una cooperativa de consum alternatiu i ecològic que lluita per la sobirania alimentària.

Ha treballat en projectes d'investigació social, especialitzada en metodologies participatives per al desenvolupament local. L'Agenda 21, l'economia social i solidària, els drets humans, la sostenibilitat, el teixit associatiu... han centrat el seu treball.

Viatjar és una de les seves aficions.

L'octubre de 2013 va entrar a l'Ajuntament com a regidora de MÉS per Palma.

Durant la legislatura 2015-2019 ha estat regidora d'Ecologia, Agricultura i Benestar Animal de l'Ajuntament de Palma i presidenta d'EMAYA.

Data darrera modificació:8 d'agost de 2019

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Palma, Ciutat Amiga de la Infància Serveis atenció violència de gènere Perfil del contractant Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Factura electrònica Targeta Ciutadana Projectes cofinançats per Fons Europeus Queixes i suggeriments tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis Defensora ciutadania

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226