Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Instagram Facebook

Inici -> Migració

Jornades Stop Racisme

IV JORNADES STOP RACISME

Presentació de les IV Jornades STOP Racisme Palma

El 1966 l'Assemblea General de l'ONU va proclamar el 21 de març com a Dia Internacional de la Discriminació Racial i va instar tota la comunitat internacional a redoblar els seus esforços per a eliminar totes les formes de discriminació racial en qualsevol lloc del món.

El setembre de 2016 l'Ajuntament de Palma va posar en marxa el Projecte Stop Racisme, que es va concretar l'octubre de 2018 amb la signatura del Protocol per a coordinar l'atenció a situacions de discriminació, racisme i xenofòbia a Palma.

Així, treballant en xarxa, des de 2017, entorn d'aquesta data, s'havien organitzat jornades anualment, per a compartir i avançar en la millora de l'atenció dels diferents serveis implicats.

Amb el temps, la xarxa s'ha anat consolidant amb la participació de diversos serveis i entitats: Càritas, àrea d'atenció a les persones migrades dels sindicats CCOO i UGT; Creu Roja, que en té un programa d'atenció específic; l'OFIM-Oficina d'Assessorament per a Persones Migrades del Govern de les Illes Balears, el Departament Assistencial de la Policia Local, l'equip EMUME de la Guàrdia Civil, la Brigada de Participació Ciutadana de la Policia Nacional i l'Oficina d'Atenció a Víctimes del Delicte del Jutjat.

En aquesta edició, hem volgut centrar l'atenció en els mitjans de comunicació, ja que veim com, per una banda, continuen representant la immigració associada a estereotips negatius i, per l'altra, estigmatitzen el col·lectiu.

Aquesta Jornada està adreçada tant a professionals com a membres d'entitats, o a qualsevol persona interessada.

Esperam que contribueixi a fer una ciutat més equitativa, més inclusiva i lliure de qualsevol discriminació.

Inscripció prèvia: Personal de l'Ajuntament de Palma: http://emfpalma.es/

Personal extern: enviau nom complet / DNI / adreça electrònica a: escolamunicipaldeformacio@palma.cat

Descàrrega d'arxius

Data darrera modificació:17 de març de 2022

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226