Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Instagram Facebook

Inici -> Migració

Teledrets

Davant la crisi generada per la COVID, s'estan donant situacions de necessitats sobrevingudes en perfils de població que potser mai havien hagut d'adreçar-se a serveis per a sol·licitar ajuda bàsica i que en desconeixen el seu funcionament. En el cas de persones migrades aquesta situació dificulta encara més l'accés als recursos, bé per les pròpies barreres lingüístiques en alguns casos, bé per desconeixement dels propis drets i del funcionament dels serveis. Així, en circumstàncies com les actuals es fa necessari posar a l'abast de la població informació sobre accés a recursos i serveis.


El servei Teledrets té per finalitat atendre aquesta realitat específica, de diversitat cultural i lingüística que requereix d'un acompanyament en aquest nou escenari, per tal de garantir els drets i amb ells assegurar l'accés als recursos que puguin donar resposta a les noves necessitats. Aquest suport s'ha de donar des d'una òptica intercultural, sense que la barrera lingüística sigui un obstacle en l'accés als recursos.


L'objectiu del servei d'atenció telefònica Teledrets és oferir informació, orientació i suport sobre recursos i serveis que puguin donar resposta a les necessitats de la població migrada. El servei s'ofereix en anglès, francès, àrab i amazigh.


Es posen a l'abast dues línies telefòniques, 699 029 046 (anglès, català, castellà) i 679 197 316 (àrab, amazigh , francès, castellà). L'atenció s'ofereix de dilluns a divendres de 10:00-14:00h i dimarts de 16:00-19:00h.

Descàrrega d'arxius

Galeria multimedia

Imatges

Imatge teledrets català Imatge teledrets arab i francès

Data darrera modificació:1 de juliol de 2020

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226