Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

15 d'octubre: Dia de les Dones Escriptores

La Regiduria d'Igualtat, Joventut i Drets Cívics promou la commemoració del Dia de les Dones Escriptores.

Aquesta iniciativa va néixer l'any 2016 per tal de difondre les obres culturals de les escriptores al passat i al present, ja que durant la història aquestes han estat invisibilitzades.

Per aquest motiu, i per tal de combatre la discriminació que encara avui sofreixen les dones a la cultura i en la literatura particularment, creiem necessari dotar d'un espai per a reconèixer la seva obra amb l'objectiu de donar veu a aquelles dones que van ser silenciades i per aque les autores de l'actualitat i la seva producció siguin reconegudes.

Durant la setmana del 15 al 23 d'octubre les llibreries Rata Corner, Llibres Ramón Llull, Llibreria Lluna, Llibreria Quart Creixent, Lila i els Contes del Gremi de Llibreters, les Biblioteques Municipals i l'Àread'Igualtat, Joventut i Drets Cívics es faran ressò d'aquesta commemoració duenta terme diferents actes, entre les que cal destacar el contacontes per a infants, una acció poètica i una conferència de l'escriptora i fundadora del Dia de les Dones Escriptores Laura Freixas, entre d'altres.


Descàrrega d'arxius

Galeria multimedia

Imatges

Cartell 15 d'octubre: Dia de les Dones Escriptores

Data darrera modificació:5 d'octubre de 2018

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Perfil del contractant Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Defensora ciutadania Tauler d'edictes i anuncis

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226