Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

15 d'octubre: Dia de les Dones Escriptores

La Regiduria d'Igualtat, Joventut i Drets Cívics promou la commemoració del Dia de les Dones Escriptores.

Aquesta iniciativa va néixer l'any 2016 per tal de difondre les obres culturals de les escriptores al passat i al present, ja que durant la història aquestes han estat invisibilitzades.

Per aquest motiu, i per tal de combatre la discriminació que encara avui sofreixen les dones a la cultura i en la literatura particularment, creiem necessari dotar d'un espai per a reconèixer la seva obra amb l'objectiu de donar veu a aquelles dones que van ser silenciades i per aque les autores de l'actualitat i la seva producció siguin reconegudes.

Durant la setmana del 15 al 23 d'octubre les llibreries Rata Corner, Llibres Ramón Llull, Llibreria Lluna, Llibreria Quart Creixent, Lila i els Contes del Gremi de Llibreters, les Biblioteques Municipals i l'Àread'Igualtat, Joventut i Drets Cívics es faran ressò d'aquesta commemoració duenta terme diferents actes, entre les que cal destacar el contacontes per a infants, una acció poètica i una conferència de l'escriptora i fundadora del Dia de les Dones Escriptores Laura Freixas, entre d'altres.


Descàrrega d'arxius

Galeria multimedia

Imatges

Cartell 15 d'octubre: Dia de les Dones Escriptores

Data darrera modificació:5 d'octubre de 2018

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia Serveis atenció violència de gènere El Batle Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Perfil del contractant Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis Defensora ciutadania

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226