Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Instagram Facebook

Inici

Per unes festes No i Punt!

El masclisme no desapareix pel sol fet de col·locar un cartell de "No i punt!, només una perspectiva feminista permetrà que totes les persones puguin gaudir lliurement de la festa.

Cal tenir cura de tots els elements, des de com es publicita l'esdeveniment a com es distribueix l'espai, a la música que es programa i a la resposta que es dóna si es produeix una agressió.

Per això, hem elaborat un recull de propostes per a entitats socials, grups formals o informals, que vulguin organitzar una festa, un concert o altres tipus d'esdeveniments a un espai obert, sigui públic o privat.

També s'ha creat a la plataforma Spotify una llista de reproducció musical. Amb el nom de "Per unes festes No i Punt!",s'hi pot trobar més de 200 cançons, no sexistes, que trenquen els estereotips respecte de la sexualitat, els cossos i les relacions, oferint missatges alternatius.

Si voleu organitzar una festa No i Punt!, contactau amb l'Àrea de Justícia Social, Feminisme i LGTBI i vos donarem suport.

Així mateix ens podeu fer arribar qualsevol proposta de millora i noves cançons per incorporar a la llista de reproducció.

Per a més informació:

Àrea de Justícia Social, Feminisme i LGTBI

Tel. 971 228 757 ext.7752

A/e: noipunt@palma.cat

Descàrrega d'arxius

Data darrera modificació:24 de setembre de 2019

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226