Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Fira de les Cultures

V FIRA DE LES CULTURES

L'Àrea de Justícia Social, Feminisme i LGTBI promou el coneixement i el reconeixement de la riquesa cultural de la ciutat fomentant espais d'intercanvi intercultural i lluita contra el racisme i la xenofòbia.

En aquest sentit, la Fira de les Cultures és una oportunitat per a potenciar la xarxa d'associacionisme i fomentar la participació, l'intercanvi i l'apoderament de les associacions.

Aquest és el cinquè any consecutiu que es proposa realitzar la Fira de les Cultures. La data prevista és el dissabte 23 de maig de 2020, amb la intenció de vincular-la així al Dia Mundial de la Diversitat Cultural.

Podeu presentar les sol·licituds fins el 31 de gener de 2020 per correu electrònic a immigracio@palma.cat o bé presencialment a l'Àrea de Justícia Social, Feminisme i LGTBI.

C/ Ferreria, 10 pis 4º

Descàrrega d'arxius

Data darrera modificació:9 de gener de 2020

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Palma, Ciutat Amiga de la Infància Serveis atenció violència de gènere Perfil del contractant Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Factura electrònica Targeta Ciutadana Projectes cofinançats per Fons Europeus Queixes i suggeriments tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis Defensora ciutadania

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226