Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

III Fira de les Cultures

Des de l'Àrea d'Igualtat, Joventut i Drets Cívics us convidam a la tercera edició de la Fira de les Cultures que tendrà lloc el proper dissabte 29 de setembre al Parc de la Riera de Palma.

La Fira pretén esdevenir un lloc d'encontre i d'interrelació entre les cultures presents a la ciutat, una font de riquesa que cal posar en valor i que esdevé una gran oportunitat d'aprenentatge per a tota la ciutadania.

A la III Fira hi estaran representades més de 23 cultures. Hi podreu trobar una mostra de gastronomia, productes típics, artesania, actuacions musicals, danses folklòriques i tallers que es realitzaran al llarg de tota la jornada. L'esdeveniment és possible gràcies a la col·laboració de més de 26 associacions, que han participat en el procés d'organització de la Fira.

Galeria multimedia

Imatges

Catell III Fira de les Cultures 2018 Fulletó III Fira de les Cultures 2018 1 Fulletó III Fira de les Cultures 2018 2

Data darrera modificació:18 de setembre de 2018

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia Serveis atenció violència de gènere El Batle Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Perfil del contractant Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis Defensora ciutadania

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226