Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Instagram Facebook

Inici

Tallers formatius per a la prevenció de les agressions sexistes i sexuals

La població jove té certa dificultat per a identificar les situacions de violència masclista, ja sigui perquè considera que tan sols succeeixen en les parelles adultes o bé perquè tendeix a associar-la amb l'exercici de la violència física. Aquesta dificultat per a reconèixer altres formes de violència masclista, com les agressions sexistes, situa especialment les al·lotes joves en una situació de més vulnerabilitat.

En la prevenció de les agressions sexistes i sexuals és important incentivar les relacions igualitàries també en el marc de les relacions afectives i sexuals.

En aquest context, l'Àrea de Justícia Social, Feminisme i LGTBI ha engegat dos tallers: "Sexualitat sana" i "Relacions sexuals igualitàries", amb l'objectiu que els i les joves disposin d'eines per a entendre la seva sexualitat, la manera com es manifesta i com poden protegir-la davant situacions no desitjables i exercir-la amb llibertat.

Aquests tallers formatius s'han finançat parcialment amb fons del Pacte d'Estat contra la violència de gènere, atorgats pel Ministeri d'Igualtat.

Més informació i reserves a www.palmaeduca.cat

Data darrera modificació:11 de juny de 2020

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226