Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici -> Àrees -> Justícia Social, Feminisme i LGTBI -> Igualtat

Tallers d'autodefensa feminista per a dones

Com a part del projecte "No i punt! Palma lliure d'agressions sexistes", l'Àrea de Justícia Social, Feminisme i LGTBI promou tallers d'autodefensa feminista per a dones.

En aquests tallers es combinen l'adquisició de destreses físiques per a poder respondre davant una amenaça a la integritat física amb altres dinàmiques per tal que les dones puguin prendre consciència de les pors i les submissions i puguin contextualitzar la violència patriarcal no com un problema individual sinó com un problema col·lectiu.

A més dels tallers que es fan al Centre Flassaders, l'Àrea de Justícia Social, Feminisme i LGTBI posa a disposició de les entitats socials i els grups de dones la possibilitat d'organitzar el seu propi taller d'autodefensa i facilita el servei de monitoratge i l'espai, en el cas que l'entitat no disposi d'un local adient.

Els tallers d'autodefensa tenen una durada de 6 hores repartides en tres jornades. S'hi pot inscriure qualsevol dona major de 16 anys, encara que no estigui acostumada a practicar un esport, ja que no es requereix estar en bona forma física. Totes les activitats són gratuïtes.

Per a més informació:
Àrea de Justícia Social, Feminisme i LGTBI
A/e noipunt@palma.cat
Tel. 971 228757 Ext. 7752

Data darrera modificació:24 de setembre de 2019

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226