Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Instagram Facebook

Inici

Tallers d'autodefensa feminista per a dones

Com a part del projecte "No i punt! Palma lliure d'agressions sexistes", l'Àrea de Justícia Social, Feminisme i LGTBI promou tallers d'autodefensa feminista per a dones.

En aquests tallers es combinen l'adquisició de destreses físiques per a poder respondre davant una amenaça a la integritat física amb altres dinàmiques per tal que les dones puguin prendre consciència de les pors i les submissions i puguin contextualitzar la violència patriarcal no com un problema individual sinó com un problema col·lectiu.

A més dels tallers que es fan al Centre Flassaders, l'Àrea de Justícia Social, Feminisme i LGTBI posa a disposició de les entitats socials i els grups de dones la possibilitat d'organitzar el seu propi taller d'autodefensa i facilita el servei de monitoratge i l'espai, en el cas que l'entitat no disposi d'un local adient.

Els tallers d'autodefensa tenen una durada de 6 hores repartides en tres jornades. S'hi pot inscriure qualsevol dona major de 16 anys, encara que no estigui acostumada a practicar un esport, ja que no es requereix estar en bona forma física. Totes les activitats són gratuïtes.

Aquests tallers s'han finançat parcialment amb fons del Pacte d'Estat contra la violència de gènere, atorgats pel Ministeri d'Igualtat

Per a més informació:
Àrea de Justícia Social, Feminisme i LGTBI
A/e noipunt@palma.cat
Tel. 971 228757 Ext. 7752

Data darrera modificació:11 de juny de 2020

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226