Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Instagram Facebook

Inici

Protocol d'Agressions Sexistes i Sexuals en Contextos d'Oci

Aquest protocol és el resultat d'un treball en xarxa amb entitats i serveis, amb el Consell de Dones de Palma i amb la Direcció Insular d'Igualtat del Consell de Mallorca.

Les agressions sexistes estan incorporades a la vida de les dones com a part de la cultura de l'oci i són percebudes com a normals i inevitables. Això dificulta que la mateixa víctima no tingui la convicció que aquestes conductes abusives i intimidadores constitueixen realment una agressió. A més, en l'imaginari col·lectiu, les agressions sexistes estan totalment desvinculades de les agressions sexuals.

El protocol esdevé un instrument de prevenció des del moment en què identifica i anomena les agressions sexistes i sexuals, aporta eines i estratègies per a poder actuar, tant per qui les viu, les veu com per qui les comet. A més, recull la tasca del personal que atendrà els punts d'informació del "No i punt!" a espais d'oci nocturn (festes, revetles, concerts...).

Les entitats i els grups no formals que hi estiguin interessats poden sol·licitar una presentació i/o formació del Protocol.

Aquests serveis s'han finançat parcialment amb fons del Pacte d'Estat contra la violència de gènere, atorgats pel Ministeri d'Igualtat

Per a més informació:
Àrea de Justícia Social, Feminisme i LGTBI
Tel. 971 228 757 ext. 7752
A/e: noipunt@palma.cat

Descàrrega d'arxius

Galeria multimedia

Imatges

Protocol Agressions Sexistes Imatge cartell protocolet 1 Imatge cartell protocolet 2

Data darrera modificació:8 de juny de 2020

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226