Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici -> 25 de novembre Dia Internacional contra la violència cap a les dones

25 de novembre: Dia internacional contra la violència cap a les dones


El Pla d'Igualtat de Gènere 2017/2021 de l'Ajuntament de Palma, preveu la prevenció de les violències masclistes, tal com assenyala la Llei 11/2016, de 28 de juliol, d'igualtat de dones i homes, la finalitat de la prevenció és generar canvis i modificacions en les actituds de la població que permetin avançar capa l'eradicació.

A nivell municipal la sensibilització s'ha canalitzat, entre d'altres, amb lac elebració del 25 de Novembre, Dia Internacional contra la Violència cap a les Dones, que és una fita per a visibilitzar el compromís institucional, el de les entitats socials i la implicació ciutadana.

La celebració del Dia Internacional contra la Violència cap a les Dones, és la celebració més important en aquest sentit, i per la seva commemoració, per aquest motiu des de la Regiduria s'organitza un programa d'activitats.

Descàrrega d'arxius

Galeria multimedia

Imatges

Cartell 25N 2019

Data darrera modificació:19 de novembre de 2019

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Palma, Ciutat Amiga de la Infància Serveis atenció violència de gènere Perfil del contractant Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Factura electrònica Targeta Ciutadana Projectes cofinançats per Fons Europeus Queixes i suggeriments tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis Defensora ciutadania

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226