Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici -> 18 D dia Internacional persones migrades

18 D Dia Internacional de les Persones Migrades 2018

18 D Dia Internacional de les Persones Migrades 2018

L'any 2000 l'Assemblea General de les Nacions Unides va proclamar el 18 de desembre com a Dia Internacional de les persones migrants per a la defensa dels seus drets laborals i essencials.
Aquest dia pretén visibilitzar la situació de les persones migrants, remarcar la necessitat de protegir els seus drets i llibertats i recordar a les institucions la necessitat de desenvolupar polítiques i accions que donin visibilitat a la seva situació i una resposta contundent front qualsevol tipus de discriminació assegurant un tracte digne per a totes la persones.
La diversitat cultural és una font de riquesa per a la nostra Ciutat i esdevé una oportunitat d'aprenentatge i enriquiment mutu. L'Àrea d'Igualtat, Joventut i Drets Cívics, treballa per tal d'implementar polítiques i accions per a l'eliminació de qualsevol tipus de discriminació per raó de sexe, origen, edat i orientació sexual, i per a l'assoliment d'una igualtat d'oportunitats efectiva i real per a tota la ciutadania.
Enguany, per la celebració del Dia Internacional de les persones migrants, us presentam tot un grapat d'activitats adreçades a la sensibilització, al coneixement i a la interacció entre les cultures presents a Palma amb l'objectiu de promoure i fomentar de la convivència entre les ciutadanes i ciutadans de Palma:
tallers, exposicions, audiovisuals, conferències i teatre que tindran lloc des de l'11 fins al 20 de desembre.
Som conscients que per a l'eliminació de qualsevol tipus de discriminació, cal treballar dia a dia per la visibilització i la sensibilització, que la igualtat de tracte ha d'impregnar de forma transversal les polítiques i actuacions municipals. A tal efecte, des de l'Àrea d'Igualtat, Joventut i Drets Cívics treballam amb amb l'objectiu d'aconseguir una Palma lliure de discriminacions, una Palma més equitativa i en definitiva, per una Ciutat plural, diversa i igualitària.

Descàrrega d'arxius

Galeria multimedia

Imatges

Exposición imágenes sin derecho Exposició sin Prisma Jornada formativa

veure més imatges

Data darrera modificació:13 de març de 2019

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Perfil del contractant Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Defensora ciutadania Tauler d'edictes i anuncis

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226