Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici -> 18 D dia Internacional persones migrades

18 D Dia Internacional de les Persones Migrades 2018

18 D Dia Internacional de les Persones Migrades 2018

L'any 2000 l'Assemblea General de les Nacions Unides va proclamar el 18 de desembre com a Dia Internacional de les persones migrants per a la defensa dels seus drets laborals i essencials.
Aquest dia pretén visibilitzar la situació de les persones migrants, remarcar la necessitat de protegir els seus drets i llibertats i recordar a les institucions la necessitat de desenvolupar polítiques i accions que donin visibilitat a la seva situació i una resposta contundent front qualsevol tipus de discriminació assegurant un tracte digne per a totes la persones.
La diversitat cultural és una font de riquesa per a la nostra Ciutat i esdevé una oportunitat d'aprenentatge i enriquiment mutu. L'Àrea d'Igualtat, Joventut i Drets Cívics, treballa per tal d'implementar polítiques i accions per a l'eliminació de qualsevol tipus de discriminació per raó de sexe, origen, edat i orientació sexual, i per a l'assoliment d'una igualtat d'oportunitats efectiva i real per a tota la ciutadania.
Enguany, per la celebració del Dia Internacional de les persones migrants, us presentam tot un grapat d'activitats adreçades a la sensibilització, al coneixement i a la interacció entre les cultures presents a Palma amb l'objectiu de promoure i fomentar de la convivència entre les ciutadanes i ciutadans de Palma:
tallers, exposicions, audiovisuals, conferències i teatre que tindran lloc des de l'11 fins al 20 de desembre.
Som conscients que per a l'eliminació de qualsevol tipus de discriminació, cal treballar dia a dia per la visibilització i la sensibilització, que la igualtat de tracte ha d'impregnar de forma transversal les polítiques i actuacions municipals. A tal efecte, des de l'Àrea d'Igualtat, Joventut i Drets Cívics treballam amb amb l'objectiu d'aconseguir una Palma lliure de discriminacions, una Palma més equitativa i en definitiva, per una Ciutat plural, diversa i igualitària.

Descàrrega d'arxius

Galeria multimedia

Imatges

Exposición imágenes sin derecho Exposició sin Prisma Jornada formativa

veure més imatges

Data darrera modificació:13 de març de 2019

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia Serveis atenció violència de gènere El Batle Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Perfil del contractant Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis Defensora ciutadania

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226