Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inicio -> Concurs fotogràfic mercats municipals

Concurs fotogràfic mercats municipals

La vida dels mercats municipals de Palma en una instantània

Els mercats municipals de Palma dinamitzen la vida de les barriades i donen a conèixer el producte local. L'Olivar, Santa Catalina, Pere Garau, Llevant i el Camp Redó constitueixen una xarxa integral que promou la qualitat de vida de tota la ciutadania difonent unes bones pràctiques en l'alimentació. I són també, en alguns casos, custodis d'un important patrimoni històric de la ciutat.

La vida gira al voltant dels mercats i els mercats generen vida a la nostra ciutat. És per això que l'Ajuntament de Palma, a través de l'Àrea de Sanitat i Consum, convoca el Primer Concurs de Fotografia Mercats Municipals de Palma per a posar-los en valor.

Una activitat oberta a tothom!

Tothom que vulgui hi pot participar. No cal ser un professional de la fotografia; només fa falta que li agradi i que vulgui captar en una instantània l'activitat viscuda als mercats de l'Olivar, el Camp Redó, Santa Catalina, Llevant i Pere Garau.

Les diferents seccions en què es pot participar són les següents:

El meu mercat i el seu producte: imatges relatives tant als productes que podem trobar als mercats com a la seva arquitectura.
El meu mercat i la seva gent: imatges relatives a les persones que formen part del mercat, tant les que hi treballen com les consumidores i usuàries, on quedi palès que el mercat és un punt de trobada dels veïnats dels barri.

Les persones que hi concursin podran presentar un màxim de dues fotografies per tema i no cal que les obres tinguin unitat temàtica.

Enviau les vostres fotos a concursfotograficmercatsmunicipals@palma.cat

Més informació a les bases adjuntes

Descarga de archivos

Fecha última modificación:20 de Junio de 2018

Sede Electrónica
Certificado de residencia para viajes Portal de Transparencia Solicitud Cita previa el Alcalde Servicios atención violencia de género Accesibilidad Proyectos cofinanciados por Fondos Europeos Oficinas de Atención a la Ciudadanía - 010 Perfil del contratante tufaspalma.catEste enlace se abrirá en una ventana nueva Factura electrónica Tarjeta Ciudadana Quejas y sugerencias No disponemos de la información que busca? Puede ejercer su derecho de acceso, haciendo una petición al Ayuntamiento para que se la haga llegar.Este enlace se abrirá en una ventana nueva Oferta pública de trabajo Tablón de edictos y anuncios

© Ajuntament de Palma Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Teléfono: 971225900 - 630308226