Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici -> 360º de les violències masclistes

Jornades

360º de les Violències Masclistes

La interseccionalitat en la intervenció: reptes de futur

Les Jornades tenen per objectiu reflexionar entorn de la relació entre les violències masclistes i la interseccionalitat, les dificultats en la intervenció quan s'afronta una de les interseccions i s'obvia la resta, compartir experiències de treball i definir propostes de millora.

Data de les jornades: 26 i 27 d'abril de 2018

Lloc: Centre Flassaders (c. de la Ferreria, 10, Palma)

Places limitades

Us hi podeu inscriure emplenant el formulari de la part inferior. Descarregar, omplir i enviar formulari a la adreça electrònica: igualtatjoventutdretscivics@palma.cat

Període d'inscripcions: Tancat

L'assistència a les jornades i l'elecció dels tallers serà per rigorós ordre d'inscripció.

Rebreu un correu electrònic amb la confirmació de l'admissió a les Jornades.

Si no rebeu el correu, quedau en llista d'espera. Una vegada acabat el perío de d'inscripció, si hi ha places disponibles, se us notificarà per correu electrònic.

Us demanam que si no podeu assistir-hi, per favor, aviseu fins al dilluns 23 d'abril a igualtatjoventutdretscivics@palma.cat  per a donar cabuda a les persones que estiguin en llista d'espera.

Descàrrega d'arxius

Data darrera modificació:24 d'abril de 2018

Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Projectes cofinançats per Fons Europeus Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Perfil del contractant tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una petició a l'Ajuntament perquè us la faci arribar. Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226