Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici -> Stop Racisme

Stop Racisme

Projecte Stop Racisme

L'Ajuntament de Palma impulsa el projecte Stop Racisme que es planteja com un procés col·laboratiu. En aquest sentit, s'ha creat la Xarxa Stop Racisme integrada per serveis i entitats socials que treballen en l'atenció o la sensibilització per a avançar cap a una societat intercultural i igualitària.

La Xarxa Stop Racisme ha organitzat les I Jornades Stop Racisme Palma, que varen tenir lloc els 22, 23 i 24 de març de 2017 i ha editat la Guia de Serveis d'Assistència en situacions de discriminació.

Stop Racisme és un projecte obert i dinàmic. Si hi voleu participar de forma activa us podeu posar en contacte amb el Servei de Gestió de la Diversitat de l'Àrea d'Igualtat, Joventut i Drets Cívics.

Stop Racisme Palma

   Servei de Gestió de la Diversitat Cultural

   Àrea d'Igualtat, Joventut i Drets Cívics

   Ajuntament de Palma

   971 22 87 56 · immigracio@palma.cat

   Centre Flassaders. Carrer de la Ferreria, 10, 4a planta

Descàrrega d'arxius

Galeria multimedia

Imatges

Imatge Stop Racisme

Data darrera modificació:1 d'agost de 2017

Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Projectes cofinançats per Fons Europeus Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Perfil del contractant tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una petició a l'Ajuntament perquè us la faci arribar. Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226