Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Instagram Facebook

Inici -> Àrees -> Medi Ambient i Benestar Animal -> Agricultura

Agricultura

Les terres agràries del terme de Palma, foren base de la nostra alimentació i dels nostres paisatges, són cada cop més escasses. Els models agraris intensius reemplacen una agricultura pagesa de qualitat amb la consegüent degradació del paisatge, del sòl i dels recursos naturals.

Així les terres agrícoles del terme de Palma estan amenaçades, a causa del progressiu abandonament de la pagesia tradicional, de l'empobriment de la diversitat rural i de l'especulació urbanística i la proliferació d'infraestructures.

Per altra banda constitueixen un bé comú de difícil accés, a causa de la falta de regulació del preu del terra, l'elevada inversió inicial necessària, manca de reconeixement de l'activitat agrària, la intensificació de l'activitat agrària, els recels de la propietat a llogar les seves terres, la manca de formació més enllà de la reglada, la falta d'experiència i de cultura agrària per part de la gent jove i de la població en general, etc. aconseguir revertir la degradació de l'entorn rural de Palma promocionant els usos agrícoles i el seu entorn natural és una inversió de futur que contribueix a la millora de la qualitat de vida de tots els ciutadans.

Banc de Terres

Data darrera modificació:20 de setembre de 2017

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226