Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici -> Àrees -> Promoció Econòmica i Ocupació -> Targeta Ciutadana

Targeta Ciutadana

Atesa l'extraordinària i urgent necessitat de prendre mesures de contenció de l'COVlD- 19 i, per consegüent, d'adaptar els serveis i activitats municipals l'atenció a la ciutadania de Targeta Ciutadana queda suspesa fins a nou avís.

Palma, 16 de març de 2020

La targeta ciutadana serveix, a títol unipersonal, per pagar l'autobús urbà de Palma amb tarifa reduïda i sense necessitat de dur doblers en metàl·lic, com a identificador per als residents de Palma per obtenir el certificat de residència per viatges, per accedir al servei de Bicipalma i per funcions relacionades amb les bones pràctiques de la gestió dels residus, com l'obertura dels contenidors marrons per a la matèria orgànica.

També els qui no són residents a Palma, però tenen residència a la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i són usuaris dels serveis públics municipals, poden gaudir d'una Targeta Ciutadana amb perfil No Resident, la qual serà emesa també de forma gratuïta.

On sol·licitar-la

 • Per internet, els residents de Palma, si disposen de certificat digital. (Les reposicions sol·licitades telemàticament estan exemptes de taxa)

Més informació sobre: 

Si ja teniu la Targeta Ciutadana, a l'Àrea de l'Usuari podeu consultar el vostre perfil i quan caduca.

A més, si no sabeu el número de targeta, podeu recuperar-lo si disposam a la nostra base de dades del vostre correu electrònic. Per informar-lo podeu telefonar al 971225590 / 010 o enviar un correu a ajuntament@palma.cat

                 Targeta ciutadana - Àrea de l'usuari

L'Ajuntament de Palma té actualment subscrit 47 convenis de Targeta Ciutadana, amb 44 municipis (43 de Mallorca i 1 de Menorca) i amb els 3 Consells Insulars. Aquests residents hauran de dirigir-se al seu respectiu ajuntament/consell insular per sol·licitar-la. Llistat de municipis.

La primera emissió de la targeta és gratuïta, les segones reposicions i següents motivades per pèrdua o deteriorament per mal ús, seran objecte d'aplicació de la taxa per emissió de targeta, en compliment de l'ordenança fiscal i de preus públics de l'Ajuntament de Palma (6,39 €), excepte quan hagin passat dos anys des de la emissió de la darrera targeta. Queden exemptes del pagament les reposicions sol·licitades per internet.

Utilització de la Targeta Ciutadana

Serveis als que es pot utilizar

Normes d'utilització del servei

Descàrrega d'arxius

Data darrera modificació:16 de març de 2020

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226