Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici -> La Ciutat -> Visita guiada a l'Ajuntament -> Targeta Ciutadana

Targeta Ciutadana

La targeta ciutadana serveix, a títol unipersonal, per pagar l'autobús urbà de Palma amb tarifa reduïda i sense necessitat de dur doblers en metàl·lic, com a identificador per als residents de Palma per obtenir el certificat de residència per viatges i per accedir al servei de Bicipalma.

També els qui no són residents a Palma, però tenen residència a la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i són usuaris dels serveis públics municipals, poden gaudir d'una Targeta Ciutadana amb perfil No Resident, la qual serà emesa també de forma gratuïta.

On sol·licitar-la

  • Per internet, els residents de Palma, si disposen de certificat digital. (Les reposicions sol·licitades telemàticament estan exemptes de taxa)

Més informació sobre: 

L'Ajuntament de Palma té actualment conveni subscrit de Targeta Ciutadana amb 44 municipis, 41 de Mallorca i 3 de Menorca, els residents d'aquests s'han de dirigir al seu respectiu ajuntament per sol·licitar-la. Llistat de municipis.

La primera emissió de la targeta és gratuïta, les segones reposicions i següents motivades per pèrdua o deteriorament per mal ús, seran objecte d'aplicació de la taxa per emissió de targeta, en compliment de l'ordenança fiscal i de preus públics de l'Ajuntament de Palma (6,39 €), excepte quan hagin passat dos anys des de la emissió de la darrera targeta. Queden exemptes del pagament les reposicions sol·licitades per internet.

Utilització de la Targeta Ciutadana

Serveis als que es pot utilizar

Normes d'utilització del servei

Descàrrega d'arxius

Data darrera modificació:5 d'abril de 2017


© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226