Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici -> L'Ajuntament -> El Batle -> Salutació

Salutació del batle Antoni Noguera

Facebook
Twitter

Sent un compromís especial amb la política municipal, que és la que realment millora la realitat diària de les persones. La que, pas a pas, va canviant de veres les coses per aconseguir una ciutadania més feliç, lliure i justa. Una ciutadania que és la veritable protagonista de la transformació i que, per això, ens cal treballar de la mà dels moviments socials i de les entitats veïnals i ciutadanes.

Per dibuixar la Palma del futur necessitam conèixer el passat de la ciutat, les nostres arrels. Teixir complicitats amb la política propera d'Emili Darder i prendre'l com a referent per aconseguir una Palma exemplar, inclusiva i model en quant a servei públic. L'Ajuntament ha d'estar present en tots els barris i pobles de Palma, hem d'obrir l'edifici de Cort a la ciutadania i prendre els carrers i les places com a espais de transformació, i que l'administració esdevingui l'eina de canvi.

Em complau posar a disposició de tota la ciutadania les eines i mecanismes de transparència, de participació, de comunicació i de proximitat que com a Ajuntament tenim a l'abast. Obrim les portes i actuam junts per aconseguir una Palma que acull a les persones i una ciutadania que estima la ciutat. Per una Palma més estimada: Amb tu, ho aconseguirem.

 

Data darrera modificació:1 de juliol de 2017

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226