Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici -> L'Ajuntament -> El Batle -> Biografia

Biografia Antoni Noguera Ortega

Foto Antoni Noguera

Va néixer a Palma el 1979 al barri de Pere Garau.

La seva trajectòria laboral sempre ha estat relacionada amb l'educació social i la no formal. Per exemple, a l'Ajuntament de Palma, va treballar d'educador a Serveis Socials, al Casal de Joves i al Servei de Vacances. També va ser coordinador pedagògic de l'Empresa Escull, tècnic de joventut del Triangle Jove i educador d'hàbits saludables als Instituts públics de Calvià.

L'educació no formal i la participació en els moviments socials són dos pilars bàsics de la seva vida que l'empenyen a vincular-se amb la política municipal per a transformar i millorar la vida de les persones. Va ser regidor de MÉS per Palma a l'Ajuntament durant la legislatura del 2011 al 2015.

A través de la seva implicació amb el món associatiu de Palma, com amb el Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca i el Consell de Joventut de les Illes Balears, ha après que el consens, el bon ambient, el treball en equip i la confiança, sempre amb un toc d'humor, són aspectes imprescindibles per a assegurar una ciutat plena de valors: Més justa, saludable, eficient, resilient, creativa, moderna, jove, transformadora i, sobretot, més estimada.

Data darrera modificació:20 d'octubre de 2017

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226