Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Prevenció, detecció i lluita contra el morrut vermell i la Paysandisia

Després de tots aquests anys de lluita conjunta contra el morrut vermell de les palmeres, per part de particulars i institucions, encara se'n produeixen nombrosos casos d'afecció. Sobretot, però, el que s'ha vist en els darrers temps és que s'ha produït una migració de l'insecte de palmeres canàries cap a palmeres datileres i washingtònies. En aquestes espècies, el desenvolupament de les larves es pot produir a l'interior del tronc i comprometre'n l'estabilitat de l'exemplar. Per altra banda, s'ha observat un augment notable de palmeres afectades per Paysansidia, sobretot garballons. En l'àmbit de la jardineria pública de Palma, prop del 30% dels exemplars en són afectats.

Per tot això, i atès el permanent risc d'afecció que representa, es considera necessari aplicar les mesures de control i prevenció que podeu trobar en aquest web. L'objectiu és que hi trobeu la informació i l'ajuda que necessiteu per a mantenir lliures de plaga les vostres palmeres i contribuir al bé comú.

Descàrrega d'arxius

Data darrera modificació: 8 de febrer de 2018

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus Perfil del contractant tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis Defensora ciutadania

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226