Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Guies didàctiques sobre interculturalitat i convivència

L'Àrea d'Igualtat, Joventut i Drets Cívics de l'Ajuntament de Palma ha editat cinc guies didàctiques amb l'objectiu de difondre conceptes clau i metodologies pràctiques per al foment de la convivència intercultural:

  • Descarreguem la motxilla de prejudicis. Aporta eines útils per a identificar estereotips i prejudicis, reconèixer possibles situacions de discriminació i xenofòbia així com estratègies i habilitats per a fomentar la convivència
  • Comunicació entre cultures i interculturalitat Pretén incidir en el respecte i la tolerància mitjançant el coneixement d'altres cultures i dotar d'estratègies per a millorar la comunicació.
  • Resolució de conflictes Aporta eines per a reconèixer els conflictes i resoldre'ls de forma positiva.
  • Què és un banc del temps? Dona informació per a posar en marxa i saber com funciona i s'organitza un banc del temps.
  • Joves entre dues cultures Especialment pensada per a grups de mares i pares amb la finalitat de facilitar eines per a entendre el procés de socialització de joves que viuen a cavall entre la cultura d'origen i la cultura d'acollida.

El material didàctic va dirigit especialment a professionals d'educació, serveis socials i comunitaris, joventut i altres agents que treballen de forma directa o indirecta en contexts de diversitat cultural.

Descàrrega d'arxius

Data darrera modificació: 7 de maig de 2019

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Palma, Ciutat Amiga de la Infància Serveis atenció violència de gènere Perfil del contractant Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Factura electrònica Targeta Ciutadana Projectes cofinançats per Fons Europeus Queixes i suggeriments tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis Defensora ciutadania

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226