Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Prevenció, detecció i lluita contra el morrut vermell i la Paysandisia

Després de tots aquests anys de lluita conjunta contra el morrut vermell de les palmeres, per part de particulars i institucions, encara se'n produeixen nombrosos casos d'afecció. Sobretot, però, el que s'ha vist en els darrers temps és que s'ha produït una migració de l'insecte de palmeres canàries cap a palmeres datileres i washingtònies. En aquestes espècies, el desenvolupament de les larves es pot produir a l'interior del tronc i comprometre'n l'estabilitat de l'exemplar. Per altra banda, s'ha observat un augment notable de palmeres afectades per Paysansidia, sobretot garballons. En l'àmbit de la jardineria pública de Palma, prop del 30% dels exemplars en són afectats.

Per tot això, i atès el permanent risc d'afecció que representa, es considera necessari aplicar les mesures de control i prevenció que podeu trobar en aquest web. L'objectiu és que hi trobeu la informació i l'ajuda que necessiteu per a mantenir lliures de plaga les vostres palmeres i contribuir al bé comú.

Descàrrega d'arxius

Data darrera modificació: 1 de febrer de 2019

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Perfil del contractant Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Defensora ciutadania Tauler d'edictes i anuncis

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226