Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Instagram Facebook

Inici

Convocatòria comissariat Espai Dipòsit - 2022

L'Àrea de Cultura i Benestar Social de l'Ajuntament de Palma, a través de la Direcció General d'Arts Visuals (en endavant la institució) té com a finalitat la promoció i la difusió de les arts visuals i el pensament contemporanis al municipi de Palma, així com dinamitzar el context artístic de la ciutat i donar suport al desenvolupament professional. 

 Una acció concreta en aquest sentit és posar en marxa la contractació de comissariats, dirigida als comissaris i les comissàries, artistes i mediadors o equips mixtos que treballin des de l'art més actual, des de les hibridacions entre llenguatges, les relacions entre l'art i allò comú, projectes artístics relacionals, la mediació, les noves tecnologies, les reflexions entorn de l'art local... En definitiva, els comissariats entesos com a procés que vol interpel·lar el present per a generar pensament crític. 

 L'objectiu d'aquesta contractació és seleccionar dos projectes de comissariat per a dur a terme durant el 2022 a l'Espai Dipòsit del Casal Solleric. 

 Per a més informació consultau les bases aquí.

Data darrera modificació: 28 de març de 2022

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226