Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Instagram Facebook

Inicio

Crida a la contratación de proyectos de mediación

L'Àrea de Cultura i Benestar Social de l'Ajuntament de Palma ha convocat aquest 2022 una crida per a la contractació de 3 projectes de mediació artística en l'àmbit de les arts visuals per a desenvolupar durant 2022.

El jurat ha estat format pels següents professionals, proposats per la Comissió Delegada d'Arts Visuals del Consell Municipal de la Cultura i la Direcció General d'Arts Visuals: les Sres. Irene Amengual Quevedo, Ana Berenguer Albero i María José Ribas Bermúdez.

Per unanimitat el jurat ha seleccionat les següents propostes:

Back4the future (agència per la creació de narratives)

Fundació Save The Med

Save The Med és una organització sense ànim de lucre que té com a objectiu principal desenvolupar accions per a la conservació, la recuperació i la regeneració ambiental dels ecosistemes marins de les Illes Balears i del litoral mediterrani a través del desenvolupament, l'avaluació i l'aplicació de diferents programes i projectes.

Per a aconseguir els seus objectius, Save The Med realitza activitats per a la reducció de la contaminació per plàstic, en l'àmbit de l'educació i de les àrees marines protegides.

Back4thefuture és un llenç de Carles God inspirat en el col·lectiu Mesoamerica Resists del Beehive Collective (Maine, EUA), que servirà com a eina gràfica amb un storytelling des del qual aproximar el públic a la riquesa dels ecosistemes marins, les amenaces i les estratègies per a la seva regeneració. Web oficial: https://www.savethemed.org/es/

La performance com a punt de partida

Associació La Lioparda

L'Associació La Lioparda proposa, en col·laboració amb la Unitat Comunitària de Rehabilitació Serralta (UCR SERRALTA), un projecte de mediació artística basat en la realització d'una activitat que hibrida distintes metodologies i llenguatges basats en les arts visuals, amb la performance com a eix central. La proposta va dirigida a les persones usuàries del centre esmentat, amb la intenció de generar un espai d'escolta, de joc, de recerca i transformació social, a través de la creació performàtica. Instagram: https://www.instagram.com/accounts/login/?next=/liopardateatre/

Dona-li color a Son Gotleu II. Art mural com a mediador de diàlegs comunitaris

Rosa del Barco

Projecte artístic, educatiu i social d'interès comunitari, presentat per Rosa del Barco, Victòria Garcia Masdeu, i Karl Font Strowger, i que es realitzarà amb intervencions d'art mural a partir d'un proposta participativa.

El present projecte aborda una proposta de millora de la pl. d'Orson Welles, a la barriada de Son Gotleu, amb la intenció de crear comunitat a partir de l'apropiació de l'espai públic, utilitzant l'art com a eina de mediació amb capacitat de transformació. Proposen l'art comunitari per a generar acció social a partir del vincle amb la comunitat, creient en el poder transformador de l'art. Facebook: https://www.facebook.com/rosadelbarco.art/

Fecha última modificación: 7 de Junio de 2022

¿Te ha sido útil esta página?

© Ajuntament de Palma Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Teléfono: 971225900 - 630308226