Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Instagram Facebook

Inici

Adaptacions Normativa del 23 d'octubre. Actualització 30 d'octubre

L'IME ha adaptat la cabuda màxima de les instal·lacions municipals a les mesures de prevenció i contenció del covid-19 establertes a la Resolució de la Conselleria de Salut i Consum publicada al BOIB núm. 182, de 24 d'octubre.   

Així, la cabuda màxima dels gimnasos d'abonats, que s'estableix en el 30% a la nova normativa, es la següent:

  •  Son Moix: sala 1: 22 persones

                        sala 2: 13 persones

  •  Germans Escalas: sala 1: 20 persones

                                    sala 2: 10 persones

  •  Rudy Fernández: 11 persones
  • Toni Servera: 5 persones

A partir del 2 de novembre el temps màxim d'ús dels gimnasos d'abonats de Son Moix i Germans Escalas serà d'una hora, amb accés per torns a les hores en punt, de 8 a 9 h, de 9 a 10 h... (si la cabuda màxima ho permet es podrà entrar abans i s'haurà de sortir en finalitzar el torn).

En relació amb les activitats dirigides de fitnes, s'ha reduït el nombre màxim d'alumnes de les classes del programa PAD i dels grups d'activitats de Rudy Fernández, segons les dimensions de cada sala i amb un màxim de quinze alumnes per grup.       
D'acord amb la nova resolució, l'ocupació dels vestidors es limita al 30% de la cabuda màxima. Per aquest motiu, amb la finalitat de no superar la cabuda i d'agilitzar el trànsit de persones usuàries, no es podran utilitzar les dutxes de l'interior dels vestidors de Son Moix i s'Estel. 

D'altra banda, s'han reactivat les renovacions d'abonaments i PAD; però no s'emetran encara tiquets d'un dia ni bons 1, 3, 10 o 30.

Quant a les piscines, es manté l'ocupació regulada a la Resolució de l'11 de setembre,  que determina un mínim de sis metres quadrats per persona per a la pràctica d'activitats en carrils i un mínim de quatre metres quadrats per persona per a la pràctica d'activitats dirigides en piscines.

Data darrera modificació: 6 de novembre de 2020

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226