Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Instagram Facebook

Inici

Subvencions del Consell de Mallorca per a activitats esportives infantils

Actualització 23 de setembre: Crèdit exhaurit

El gran interès que ha despertat la convocatòria aquests primers dies entre les famílies ha fet que s'exhaurís el crèditPer això, la Direcció Insular d'Esports del Consell de Mallorca ha signat una resolució per suspendre la tramitació de les ajudes, tal com preveia la convocatòria. Així, es registraran i tramitaran les sol·licituds presentades fins al 22 de setembre.

Convocatòria

El Consell de Mallorca, a través de la Direcció Insular d'Esports, obre una línia d'ajudes econòmiques destinades a fomentar que infants i joves d'entre 6 i 16 anys participin en activitats esportives regulars. Aquestes ajudes s'emmarquen en el Pla Mallorca Reacciona, de reactivació social i econòmica, que la institució ha posat en marxa per a pal·liar els efectes de la crisi ocasionada pel covid-19. 

La finalitat d'aquesta convocatòria consisteix a impulsar hàbits de vida saludable, apropar l'esport a esportistes en edat escolar de Mallorca, fomentar els valors de l'esport i l'activitat física i, a la vegada, garantir que cap infant o jove en quedi exclòs arran de la circumstància actual provocada per la crisi sanitària generada per la pandèmia del covid-19. L'objectiu de les activitats pot ser formatiu, competitiu i d'aprenentatge de la tècnica específica de diferents disciplines esportives. Aquestes es poden desenvolupar a qualsevol instal·lació esportiva, poliesportiu, gimnàs, centre docent, o a d'altres instal·lacions a l'aire lliure.

La convocatòria de subvencions consisteix en una ajuda econòmica per a les despeses derivades de la inscripció d'infants i joves en activitats esportives que es desenvolupin dins el calendari lectiu escolar del curs 2020-2021 per un període consecutiu mínim de 4 mesos. Les famílies que la sol·licitin podran optar a una quantia de 250 € per infant. És una convocatòria oberta, en què es poden presentar sol·licituds del 15 de setembre al 30 d'octubre, o fins a exhaurir-ne el crèdit.

En el cas de les activitats realitzades a l'IME, es podrà sol·licitar el justificant d'inscripció dels cursets a les oficines de les instal·lacions municipals.

Més informació:

https://seu.conselldemallorca.net/fitxa?key=54862

Data darrera modificació: 24 de setembre de 2020

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226