Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Instagram Facebook

Inici

Campus esportius d'estiu 2020

Els poliesportius de Son Moix, Germans Escalas i Rudy Fernández acolliran a partir de l'1 de juliol els campus esportius d'estiu, una alternativa ludicoesportiva per a les famílies durant el període estival.

Les preinscripcions es tramitaran de forma telemàtica a través dels webs de les empreses adjudicatàries dels serveis; Esports 85, per al campus del poliesportiu  de Son Moix, i Dicdrac per als campus de Rudy Fernández i Germans Escalas.

Atesa la normativa actual a conseqüència de l'alerta sanitària, els campus oferiran enguany un total de 2.300 places per a tot l'estiu als cinc espais esportius, 460 per torn, de les quals l'IME destina el 10% al Servei de Benestar Social. La ràtio també s'hi acota a un màxim de 10 infants per monitor o monitora.

Els campus estan destinats a nins i nines de 3 a 14 anys i se centren a oferir als infants una àmplia varietat d'activitats encaminades al joc, de manera lúdica, per al desenvolupament de l'infant, impulsant-hi l'educació en valors.

Les activitats es desenvolupen de 9 a 14 h i s'ofereix servei opcional de guarderia de 7.30 a 9 h i de 15.30 a 17 h, així com servei de menjador. Dins aquest horari, els infants hi realitzen diferents activitats esportives, tallers, expressió corporal, ball, etc. Les activitats seran diferenciades en la seva metodologia d'acord amb els diferents grups d'edat.

Descàrrega d'arxius

Data darrera modificació: 12 de juny de 2020

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226