Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Gran Festa Aquàtica de Nadal 2019

L'Institut Municipal de l'Esport us convida a participar a la Gran Festa Aquàtica de Nadal 2019.Vine a gaudir d'una activitat oberta a tothom, divertida i completament gratuïta, que es durà a terme a les següents dates i instal·lacions:

  • 22 de desembre al Poliesportiu Municipal Germans Escalas de 10.30 a 13.30 h.
  • 29 de desembre al Palau Municipal d'Esports Son Moix de 10.30 a 13.30 h.

La piscina gran disposarà d'un gran circuit amb una composició de tres línies de mòduls d'inflables, tobogans, espais d'equilibris i obstacles. A la piscina d'aprenentatge els més petits podran gaudir amb el pont d'equilibri, els jocs aquàtics i el cub de punteria.

Els menors de 6 anys hauran d'estar acompanyats per un adult dins l'aigua i recorda que és imprescindible la gorra de bany.

*No cal inscripcióprèvia

Vine, participa i gaudeix!!!

Duració: des del 22 fins el 29 de desembre de 2019.

Horari: de 10:30 a 13:30.

Data darrera modificació: 2 de desembre de 2019

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Palma, Ciutat Amiga de la Infància Serveis atenció violència de gènere Perfil del contractant Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Factura electrònica Targeta Ciutadana Projectes cofinançats per Fons Europeus Queixes i suggeriments tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis Defensora ciutadania

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226