Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

15 d'octubre: Dia de les Dones Escriptores

La iniciativa del dia de les escriptores va néixer l'any 2016 per tal de difondre les obres culturals de les escriptores al passat i al present, ja que durant la història aquestes han estat invisibilitzades.
Per aquest motiu, i per tal de combatre la discriminació que encara avui sofreixen les dones a la cultura i en la literatura particularment, creiem necessari dotar d'un espai per a reconèixer la seva obra. Per tal de donar veu a aquelles dones que van ser silenciades i per a que les autores de l'actualitat i la seva producció siguin reconegudes.

Duració: des del 09 fins el 31 d'octubre de 2019.

Descàrrega d'arxius

Data darrera modificació: 9 d'octubre de 2019

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Palma, Ciutat Amiga de la Infància Serveis atenció violència de gènere Perfil del contractant Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Factura electrònica Targeta Ciutadana Projectes cofinançats per Fons Europeus Queixes i suggeriments tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis Defensora ciutadania

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226