Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

III Trofeu a benefici de l'AECC

III Trofeu a benefici de l'AECC

Dissabte 31 d'agost de 2019

Camp de Son Fuster

HORARI DELS PARTITS:

17.00 - 17.45 h ATC. BALEARS · PENYA ARRABAL
18.00 - 18.45 h JOVENTUT MCA. · (Perdedor partit anterior)
19.00 - 19.45 h PERIODISTES · AUTORITATS
20.00 - 20.45 h FINAL GUANYADORS (federats)
21.00 - 21.15 h ENTREGA DE TROFEUS (a tots els equips participants)


INFORMACIÓ

Aquesta trobada, trofeu per a l'ajuda a la recerca a l'AECC, té un caràcter benèfic.
Demanam a jugadors, tècnics, visitants, autoritats i mitjans de comunicació, un donatiu mínim de 2 €, que s'ha d'introduir dins l'urna de l'AECC situada a l'entrada del recinte.

BASES I INFORMACIÓ

El trofeu constarà d'un triangular entre tres equips de categoria juvenil de clubs de la ciutat de Palma. Es disputaran parts de 45 minuts i finalitzarà amb un torn de penals. Amb el mateix format competiran els equips de mitjans de comunicació i autoritats.
Els trofeus seran iguals per a guanyadors i per a vençuts, atès que no hi ha perdedors com persegueix l'objectiu d'unió en la lluita contra el càncer.
Els equips "no federats" disposaran d'un equipament Umbro per a cada jugador a les dependències del club amfitrió. Les instal·lacions disposen d'un camp específic per als escalfaments previs als partits. Igualment, cada equip utilitzarà el seu propi vestidor. Demanam que el tanquin abans de l'inici del seu partit i en guardin la clau.
El club els facilitarà aigua i fruites per a la seva hidratació.
L'import de l'entrada com a espectador, participant, etc., és de caràcter voluntari. Per tant, no és obligatori el seu abonament, encara que sigui aquest un dels motius principals del trofeu.
Més informació: joventutmallorcafutbol@gmail.com

Duració: 31 d'agost de 2019.

Horari: de 17:00 a 21:15.

Data darrera modificació: 1 d'agost de 2019

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Perfil del contractant Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Defensora ciutadania Tauler d'edictes i anuncis

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226