Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Nordic Walking a la Fresca 2019

L'Institut Municipal de l'Esport organitza una nova edició de Nordic Walking a la Fresca, que arrencarà divendres 12 de juliol al parc de la Mar. El programa inclou quatre jornades d'iniciació al nordic walking, que es duran a terme durant els mesos de juliol i agost, a l'aire lliure i a prop de la mar. És una activitat completament gratuïta i l'organització posa al servei de les persones interessades el préstec de bastons.

Un dels principals objectius del programa és acostar els ciutadans a una activitat saludable i incorporar aquesta activitat al seu dia a dia, per a millorar a curt termini la seva qualitat de vida i donar-los eines per a adquirir hàbits saludables mitjançant la fusió de conceptes de salut, cultura, aire lliure i estiu.

El nordic walking és una activitat molt apropiada per a tots els grups de població, fàcil d'aprendre i que aporta nombrosos beneficis per a la salut. Amb les tècniques d'iniciació els participants fan la primera presa de contacte amb els bastons de manera senzilla, adaptant la intensitat de la marxa a la condició física de cada persona.

L'estiu és un excel·lent període per a aprofitar la costa i les platges de la ciutat; per aquest motiu les jornades es duran a terme als següents llocs de Palma:

· Divendres 12 de juliol a les 19.30 h, parc de la Mar - passeig Marítim. El punt de trobada serà davant l'Oficina d'Informació Turística del parc de la Mar.

· Divendres 26 de juliol a les 19.30 h, platja de la Ciutat Jardí - parc de Son Perera. El punt de trobada serà davant el parc infantil de la platja de la Ciutat Jardí.

· Divendres 9 d'agost a les 19.30 h, el Carnatge - Can Pastilla. El punt de trobada serà davant l'hospital de Sant Joan de Déu.

· Divendres 23 d'agost a les 19.30 h, Can Pastilla - Platja de Palma. El punt de trobada serà a Can Pastilla, devora el Club Nàutic.


Per a més informació i inscripcions dirigiu un correu electrònic a nordicwalking@palma.es , o a l'inici de la activitat.

Posa't en marxa!!!

Duració: des del 12 de juliol fins el 23 d'agost de 2019.

Horari: de 19:30 a 21:00.

Data darrera modificació: 28 d'agost de 2019

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Palma, Ciutat Amiga de la Infància Serveis atenció violència de gènere Perfil del contractant Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Factura electrònica Targeta Ciutadana Projectes cofinançats per Fons Europeus Queixes i suggeriments tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis Defensora ciutadania

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226