Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Diada de Promoció de Salvament i Socorrisme #StopAhogados

L'Institut Municipal de l'Esport (IME) i la Federació de Salvament i Socorrisme de les Illes Balears organitzen tres diades gratuïtes de promoció del salvament i socorrisme en família per a adults i infants a partir de 8 anys.

Les jornades són completament gratuïtes i es duran a terme de 10 a 13 h durant tres diumenges del mes de juny. Concretament, el dia 9 a les piscines de Son Hugo, el dia 16 a Germans Escalas i el dia 23 a Son Moix.

Aquesta iniciativa té com a principal objectiu conscienciar la població de la importància de la prevenció aquàtica tant a les piscines com a les platges mitjançant la campanya nacional #STOPAHOGADOS.

Durant les jornades es duran a terme diferents activitats per a donar eines als participants per a actuar en cas d'ofegament, com exercicis de rescat i d'arrossegament, jocs de flotació i d'apnea, i tècniques de reanimació cardiopulmonar.

Les persones interessades (adult amb menor) hauran d'enviar un correu electrònic a info@socorrisme.org  adjuntant-hi el formulari d'inscripció publicat al web de l'IME fins a 72 hores abans de la diada.


És imprescindible saber nedar. Només has de venir amb el banyador, les xancletes i la gorra de bany.

Diumenge 9 de juny Piscina de Son Hugo de 10 a 13 h
Diumenge 16 de juny Piscina del Germans Escalas de 10 a 13 h
Diumenge 23 de juny Piscina de Son Moix de 10 a 13 h

Inscripció prèvia obligatòria (adult més infant): info@socorrisme.org  

Més informació: 971454 263 - 674 357 039

Duració: des del 09 fins el 23 de juny de 2019.

Horari: de 10:00 a 13:00.

Descàrrega d'arxius

Data darrera modificació: 3 de juny de 2019

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Perfil del contractant Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Defensora ciutadania Tauler d'edictes i anuncis

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226