Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

IME a la Mar 2019

L'Institut Municipal de l'Esport (IME) presenta una nova edició del programa gratuït "IME a la mar", una iniciativa que recull activitats d'iniciació al piragüisme i a la vela a la seu nàutica de la Federació Balear de Piragüisme, al Portitxol, que es durà a terme durant tres dissabtes del mes de juny en tres jornades de 16 a 19 h i una jornada de 10 a 13 h.

Amb aquesta proposta, que compta amb la col·laboració de la Federació Balear de Piragüisme i de la Federació Balear de Vela, l'IME pretén acostar i donar a conèixer les activitats que ens ofereix el nostre entorn, amb els objectius d'ampliar l'oferta esportiva, afavorir unes relacions familiars actives dins un espai procliu, garantir la igualtat d'oportunitats i promocionar la pràctica esportiva impulsant el component inclusiu de les activitats a la mar.

PROGRAMA
Les quatre jornades del programa tindran lloc al Portitxol els dies 1, 8 i 15 de juny amb un límit de 50 places per jornada (25 parelles d'un adult i un menor de 6 a 17 anys) als següents horaris:
Dies d'activitat:           Horari*:           Places:
Dissabte 1 de juny      de 16 a 19 h     25 parelles
Dissabte 8 de juny      de 16 a 19 h     25 parelles
Dissabte 15 de juny    de 10 a 13 h     25 parelles
                                   de 16 a 19 h      25 parelles

* Els participants hauran de ser a les instal·lacions de la seu nàutica de la Federació Balear de Piragüisme al Portitxol mitja hora abans de l'hora d'inici de l'activitat.

INSCRIPCIONS GRATUÏTES
L'activitat és completament gratuïta; les persones interessades n'hauran de tramitar la inscripció en línia a través de www.sportmaniacsbaleares.com a partir de dia 22 de maig a les 9 h (tots els participants estan coberts per una assegurança nominal).
* Les places s'atorgaran per rigorós ordre d'inscripció fins a completar-les i només es permet la inscripció a una jornada per adult i nin.

CAL TENIR EN COMPTE

L'IME es reserva el dret de suspendre l'esdeveniment per meteorologia adversa, la qual cosa es comunicarà a l'adult per correu electrònic o per telèfon.
Recordau dur el següent material per a fer l'activitat:
· banyador
· camiseta
· sabates de goma que subjectin bé el peu, o de platja
· ulleres de sol
· protecció solar
· tovallola

És molt important dur aigua de casa per a estar hidratats en tot moment.

Duració: des del 01 fins el 15 de juny de 2019.

Galeria multimedia

Imatges

plànol seu nàutica FBP

Data darrera modificació: 17 de maig de 2019

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Perfil del contractant Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Defensora ciutadania Tauler d'edictes i anuncis

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226